top of page
Clownsense, School voor clowns & mens | Opleiding clown in de zorg/ Cliniclown | clown workshops | coaching | Teambuilding |

ALGEMENE VOORWAARDEN
WORKSHOPS

INSCHRIJVEN & BETALEN

-Inschrijven doe je op deze website of door ons een mailtje te sturen op info@clownsense.eu

-Je krijgt vervolgens van ons een factuur, te betalen binnen 10 dagen na het ont-vangen van de factuur, je kunt een voorschot van 50% of het hele bedrag over te maken naar bankrekening

IBAN: BE03 7370 7321 0084 (LET OP!, nieuw bankrekeningnummer!!!)

BIC : KREDBEBB

t.n.v. The Poetic Bodies VZW,

onder vermelding van de naam vd workshop.

Graag duidelijk ook jouw voornaam en achternaam vermelden op de overschrijving.

 

-Je plaats is pas voor jou gereserveerd wanneer minimaal het inschrijvingsgeld van 50 euro is overgemaakt. Aangezien het inschrijvingsgeld de administratieve kosten dekt, wordt deze niet terugbetaald bij annulering, enkel bij annulering binnen 1 week.   

-Heb je wel ingeschreven, maar nog niet betaald, dan behouden we ons het recht voor om jouw plek aan iemand anders te geven.

-Voor aanvang van de workshop dient het volledige bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven.

ANNULEREN

-Bij annulering binnen 1 week na aanmelding, dan kun je kosteloos annuleren. Het tot dan toe betaalde bedrag wordt volledig door ons retour gestort.

-Bij annulering van een workshop tot 1 maand voor de workshop bedragen de  annuleringskosten 50 euro. Mocht je dan het voorschot nog niet betaald hebben, dan dien je dit alsnog te betalen.

-Bij annulering tussen een maand en 2 weken voor de workshop bedragen de annuleringskosten 50% van de volledige prijs.

-Bij annulering minder dan 2 weken voor de workshop is de volledige prijs verschuldigd. Dat betekent dat je na annulering ook de rest van de cursusprijs nog moet betalen als je nog niet de volledige cursusprijs betaald hebt.

NIEUWSBRIEF

Wanneer je je inschrijft in een van onze workshops of opleidingen dan ga je er mee akkoord dat je op onze nieuwsbrief wordt ingeschreven om op de hoogte gehouden te worden van andere workshops. Mocht je deze niet meer willen ontvangen, dan kun je onderaan de nieuwsbrief klikken op: 'unscribe from this list'.

ALGEMENE VOORWAARDEN

WORKSHOPS

bottom of page