BART WALTER

Ik leerde vroeg het beroep van clown. Op jonge leeftijd improviseerde ik al op straat met mensen, iets wat ik eigenlijk nu nog steeds doe.

Na de beeldende kunstacademie en een Butoh opleiding in Japan maakte ik vele voorstellingen, waarin ik verschillende passies meng; theater met sterke beelden, mooie teksten, poëtische dans, lichte clownerie en betoverende marionetten.

In 2004 begon ik als contactclown in de zorg (cliniclowns, zorgclowns, drs zinzin, les clowns à l’hôpital, contactclowns in de zorg).

Met de tijd ben ik meer en meer geboeid geraakt in het lesgeven. In hoe mensen een stapje verder te helpen op hun zoektocht, op artistiek en persoonlijk vlak. En door dat te doen voel ik ook mezelf groeien en openen...

JAN DILLEN

Na de Sociale Academie bekwaamde ik me in dramatische expressie. Toen ik in contact kwam met clownerie voelde ik direct dat dat mijn passie was.

Ik trok naar Parijs om een grondige opleiding te volgen. Terug in België maakte ik diverse solo's en begon ik ook te werken als clown Potske Prutske in ziekenhuizen, instellingen en revalidatiecentra.

 

Verder geef ik nationaal en internationaal workshops met tal van groepen van verschillend pluimage.(o.a. Theodore foundation, Rote Nasen.) 

Screen Shot 2020-09-26 at 14.50.07.png

JOY WINISTÖRFER

Healthcare clown, leraar en tangodanseres uit Zwitserland

els.png

ELS  JANSSEN

Clownslerares uit Nederland

THIERRY BOIVIN

.

.

Screen Shot 2020-09-26 at 14.55.06.png

TOON VAN MIERLO

Toon is muzikant en mede-oprichter van Naragonia.    

annemie.jpg

ANNEMIE MISSINE

Clown, lerares, coach

denis.jpg

DENIS BERNARD

.