CLOWN IN DE ZORG
BASIS 

Een introductie in de wereld van de contactclown en de filosofie van waaruit wij spelen. Je leert de basis clowns-technieken en hoe 'observeren', 'contact' en 'improvisatie' de basis is van deze vorm van clownerie. Daarnaast geven we ook veel aandacht aan andere belangrijke kwaliteiten zoals luisteren, zelf- bewustzijn en communicatie.

Open voor iedereen

VOOR WIE?

De basis staat open voor iedereen, met of zonder achtergrond in clownerie, voor iedereen die nieuwsgierig is meer te weten over dit vak, voor zij die clown wil worden of hun eigen vak wil verdiepen. Mensen die tot nu toe deze basis gevolgd hebben kwamen uit zeer uiteenlopende richtingen, van theater en clownerie, tot psychologen, leraars en hulpverleners. 

Na deze basis kun je doorgaan naar de  OPLEIDING, waarin je voor verschillende doelgroepen leert spelen en je naast de lessen ook echt als clown het publiek zal ontmoeten in de zorginstellingen.  

WANNEER?

Za 16 Oktober 2021 

Za 23 Oktober 2021 

Za 30 Oktober 2021

Za 6 November 2021

Telkens van 10u00 tot 16u00 

 

WAAR? Deze basis-serie gaat door bij sommige van onze partners in de zorg, zodat je ook tijdens de basis al een idee krijgt van de werkplekken van een clown: 

Huize Eyckerheyde, Bornem / Revalidatiecentrum Pulderbos, Zandhoven / Klavier, Merksplas 

Wil je de data weten van de basis begin 2022? Laat het ons even weten.

TARIEVEN:

Privé tarief: 

Privé tarief:  

420,- €

Zakelijk tarief

(als je organisatie het betaalt) 

Zakelijk tarief
(als je organisatie het betaalt) 

590,- €

 

Inschrijven of info?  info@clownsense.eu

 

Als je je inschrijft voor een van onze workshops, dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.