top of page
Clownsense, School voor clowns & mens | Opleiding clown in de zorg/ Cliniclown | Workshops | coaching | Teambuilding | België

ALGEMENE VOORWAARDEN
OPLEIDING & BASIS 
CLOWN IN DE ZORG

INSCHRIJVEN & BETALEN

 

-Inschrijven doe je op deze website of door ons een mailtje te sturen op info@clownsense.euAangezien het inschrijvingsgeld van 100 € de administratieve kosten dekt, wordt deze niet terugbetaald bij annulering, enkel bij annulering binnen 1 week.   

-Je krijgt vervolgens van ons een factuur, te betalen binnen 10 dagen na het ontvangen van de factuur, je kunt een voorschot van 50% of het hele bedrag over te maken naar bankrekening

IBAN: BE03 7370 7321 0084 (LET OP!, nieuw bankrekeningnummer!!!)

BIC : KREDBEBB

t.n.v. The Poetic Bodies VZW,

onder vermelding van de naam vd workshop.

Graag duidelijk ook jouw voornaam en achternaam vermelden op de overschrijving.

-Je plaats is pas definitief voor jou gereserveerd wanneer minimaal 50% van de factuur is overgemaakt.
-Uiterlijk 1 maand voor het begin van de opleiding betaal je het resterende bedrag  

-Heb je wel ingeschreven, maar nog niet betaald, dan behouden we ons het recht voor om jouw plek aan iemand anders te geven.

ANNULEREN

-   Bij annulering binnen 1 week na aanmelding, dan kun je kosteloos annuleren. Het tot dan toe betaalde bedrag wordt volledig door ons retour gestort.

-   Bij annulering tot 1 maand voor de opleiding bedraagt de annuleringskost 50% van de volledige prijs.

-   Bij annulering 1 maand voor de opleiding is de volledige prijs verschuldigd. Dat betekent dat je na annulering ook de rest van de cursusprijs nog moet betalen als je nog niet de volledige cursusprijs betaald hebt.

NIEUWSBRIEF

Wanneer je je inschrijft in een van onze workshops of opleidingen dan ga je er mee akkoord dat je op onze nieuwsbrief wordt ingeschreven om op de hoogte gehouden te worden van andere workshops. Mocht je deze niet meer willen ontvangen, dan kun je onderaan de nieuwsbrief klikken op: 'unscribe from this list'.

ALGEMENE VOORWAARDEN 

OPLEIDING & BASIS
CLOWN IN DE ZORG

bottom of page