top of page

CLOWNSRETRAITE

SPEEL DE STILTE

"Het diepste spel schuilt in de stilte." 

Nederlandstalig: 2, 3 & 4 januari (vroege ochtend)

Franstalig: 3 januari (avond), 4 & 5 januari

Gegeven door Bart Walter 

Clownsense, School voor clowns & mens | Opleiding clown in de zorg/ Cliniclown | Clown Workshops | coaching | Teambuilding |


Even helemaal weg

geniet van de stilte, 

Speel met het wonder van het moment 

Zweef stil als een wolk over het landschap

Reis naar de kern van je clown

Herontdek spelen 

De workshop gaat door in het prachtig klooster ‘La communauté des Frères Maristes du Bua. 

Net onder de Ardennen ligt in dit prachtig stukje België, dicht bij de luxemburgse en Franse grens. De Broeders die in het klooster wonen zorgen voor de ontvangst! 

De workshop zal een mooi mix zijn van spel, clown, meditatie & dans, zowel binnen het klooster als tijdens prachtige clowneske wandelingen in de omliggende natuur. We werken zowel s'ochtend vroeg als s'avond naar gelang de energie. De dag begint en eindigt met een meditatiesessie voor wie dat wil.

Op de avond van 3 januari en vroeg in de ochtend van 4 januari zullen we een meditatie (sjamanistische of andere) doen met beide groepen (nl & fr). Deze momenten vinden plaats na het avondeten en voor het ontbijt. Deelnemers van de Nederlandstalige groep zijn daarna vrij om op eigen tempo een mooie wandeling te maken voordat ze vertrekken (of blijven). Ik raad deelnemers van de Franstalige groep aan om op 3 januari eerder op de dag aan te komen en de retraite te beginnen met een mooie wandeling op eigen initiatief.

WANNEER

Nederlandstalig: 2, 3 & 4 januari (ochtend)

Franstalig: 3 januari (avond), 4 & 5 januari

PRIJS: 375€ (voor 1 retraite)

Vroegboekkorting (vóór 1 september): 325€

Je kunt ook beide retraites volgen, dan is de prijs: 700€, met vroegboekkorting (vóór 1 september): 650€.


​In de prijs zitten, naast de workshops ook 2 overnachtingen,  2 x ontbijt,  2 x lunch, koffie/thee+ lekkers en 2 x  avondeten inbegrepen. ( extras: lakens 10€ , handdoek 6€ (of je kunt ze ook zelf meebrengen), Pendeldienst van of naar Marbehan Station: €5, prijzen van 2023, in 2024 kunnen ze iets omhoog gaan) 

Mocht je een extra nacht willen boeken omdat je van ver komt, laat het dan op tijd weten, dat is altijd mogelijk, mits een kleine bijbetaling.  

bottom of page