CLOWN & TANGO

Altijd al gedroomd eens tango te dansen, maar het nooit gedurfd?

Of dans je al en wil je meer vrijheid vinden in je dans? 

Bart Walter & Joy Winistoerfer

Laat je inspireren door de sfeer van de tango, met alles erop en eraan: de passionele muziek, stijlvolle kostuums, de 'abrazo', en je eigen volle mannelijkheid en/of vrouwelijkheid. 

We leren leiden en volgen, improviseren, lachen met je zwaktes én sterktes. Speel met het ritme en de muziek, vind je balans in het duo. Je leert op je heel eigen manier tango dansen.  

Workshop in het Engels!

Brussel

11 & 12 Dec 2021              Tango

12 & 13 Februari 2022       Wals

26 & 27 Maart 2022           Milonga

 

Prijs: 210€ per workshop of 595€ voor de hele trilogie

Potsdam

6& 7 nov 2022

meer info:  website van the Remise/ NosetoNose Potsdam

Prijs 245€

Wanneer je je inschrijft voor een van onze workshops, dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.

De Tango
Drama & Passie 
11 & 12 Dec 2021

Je leert de eerste stapjes van de tango, luisterend samen lopen, samen dansen. Waar ligt de passie van je clown? Laat je meeslepen op de muziek!

De Wals
Romantiek voor clowns

12 & 13 Februari 2022

De Wals, de wervelende dans vol draaien, 1, 2, 3, dicht bijeen kolkend door de ruimte, romantisch, tot de passie ervan af spat. Tango is een dans van verleiden, van aantrekken en afstoten. De momenten voor en na de dans, de stiltes, de likken zijn heerlijke mogelijkheden om als clown te onderzoeken. 

De Milonga
Het ritme van de gekheid
26 & 27 Maart 2022

Een ritmische dans waarin de partners over de dansvloer lijken te vliegen. Ook wordt de naam gebruikt voor het aanduiden van gelegenheden waar tango en milonga wordt gedanst. We duiken in de tango-codes die er in deze plek hangen, van hoe elkaar uit te nodigen voor een dans, tot wat er zich achter de schermen afspeelt. En we dansen de milonga, en onderzoeken zo hoe ritme je clownspel kan voeden