top of page

CLOWN IN DE ZORG
BASISvoor ervaren clowns

EEN CURSUS IN LICHTE & SPEELSE EMPATHIE

Een introductie in de wereld van de contactclown en de filosofie van waaruit wij spelen.

Clownsense, School voor clowns & mens | Opleiding clown in de zorg/ Cliniclown | clown workshops | coaching | Teambuilding |

VOOR WIE

De basis avond staat open voor mensen die al veel ervaring hebben met clownen 

Bijv: je speelt al als clown (in de zorg, in theater of op straat), of je volgde al heel wat jaren clown-workshops, en je wilt je professionaliseren om beter te leren hoe je je kunst kunt toepassen voor het spelen in de zorg.

Tijdens deze BASIS avond, kun je proeven wat er specifiek is aan het clownen in de zorg, en aan onze manier van werken.

Het is ook een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Gezien de gevoeligheid van dit beroep, vinden we het belangrijk om mensen en hun clowns persoonlijk te ervaren voordat we samen beginnen aan het avontuur van de opleiding die in januari start.


Ontdek wat deze vorm van clownen zo bijzonder maakt. Leer om op een speelse manier contact te verdiepen, groei voelsprieten, ontdek de clown-kameleon en leer hoe je de basis-regels van de clowns-kunst kunt gebruiken om je publiek te laten stralen. Leer hoe 'observeren', 'contact' en 'improvisatie' de basis vormen van deze vorm van clownerie. 

Daarnaast geven we ook veel aandacht aan andere belangrijke kwaliteiten zoals luisteren, inlevingsvermogen, zelf- bewustzijn en communicatie. Je leert hoe de clown zijn spel aanpast aan wat nodig is. Hoe hij zijn publiek kan empoweren door deze deel van het spel te laten zijn.

Laat "licht contact" het hart van je spel zijn. 

Na deze avond kun je je inschrijven voor de opleiding die in januari 2025 start.  

Soms raden we je aan (of je krijgt zelf zin), om aan een van onze  basis-opleidingen mee te doen, om samen nog wat dieper in de materie te duiken. In dat geval krijg je een deel van de inschrijving van deze avond als korting op de prijs. 

WANNEER

  • 2 oktober 18.30-22.00

PRIJS

  • 70 €

Na deze basis kun je doorstromen naar de opleiding tot clown in de zorg/ clowntherapie die 17 jan 2025 begint. 

Wanneer je je inschrijft voor onze basis of opleiding dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.

bottom of page