CLOWN & TANGO

Altijd al gedroomd eens tango te dansen, maar het nooit gedurfd?

Of dans je al en wil je meer vrijheid vinden in je dans? 

Bart Walter & Joy Winistoerfer

We nodigen je uit om je innerlijke clown te vinden via de Tango! Laat je inspireren door de sfeer van de tango, met alles erop en eraan: de passionele muziek, stijlvolle kostuums, de 'abrazo', en je eigen volle mannelijkheid en/of vrouwelijkheid. 

 

We leren leiden (of lijden?) en volgen, improviseren, lachen met je zwaktes én sterktes, om zo de humor te kunnen zien in de tragedie. We onderzoeken wat afstand je doet, van heel dichtbij tot veraf. Je wordt uitgenodigd om je grenzen te verleggen, door je tegenspeler te omhelzen, vast te houden, afhankelijk te zijn, om zo je eigen balans te vinden in het duo.  Je leert op je heel eigen manier tango dansen.  

Workshop in het Engels!

Wanneer? 11 & 12 Dec 2021

Prijs: 210€

Brussel

Inschrijven of info?  info@clownsense.eu

 

Als je je inschrijft voor een van onze workshops, dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.

De Tango
Drama & Passie 
11 & 12 Dec 2021

Je leert de eerste stapjes van de tango, luisterend samen lopen, samen dansen. Waar ligt de passie van je clown? Laat je meeslepen op de muziek!

De Wals
Romantiek voor clowns

Data binnenkort

De Wals, de wervelende dans vol draaien, 1, 2, 3, dicht bijeen kolkend door de ruimte, romantisch, tot de passie ervan af spat. Tango is een dans van verleiden, van aantrekken en afstoten. De momenten voor en na de dans, de stiltes, de likken zijn heerlijke mogelijkheden om als clown te onderzoeken. 

De Milonga
Het ritme van de gekheid
Data binnenkort

Een ritmische dans waarin de partners over de dansvloer lijken te vliegen. Ook wordt de naam gebruikt voor het aanduiden van gelegenheden waar tango en milonga wordt gedanst. We duiken in de tango-codes die er in deze plek hangen, van hoe elkaar uit te nodigen voor een dans, tot wat er zich achter de schermen afspeelt. En we dansen de milonga, en onderzoeken zo hoe ritme je clownspel kan voeden