Voor deze serie workshops hebben we een aantal toonaangevende & inspirerende internationale leraren gevraagd om een heel bijzonder concept voor ons uit te werken. Tijdens de les nemen ze je mee naar het hoe en waarom zij doen wat ze doen, naar hun 'Core-Philosophy'. Dit maakt dat deze serie nu al uniek in zijn soort is. In deze eerste serie hebben we zowel Michael christensen als Patch Adams! Dankzij hen beiden heeft ons vak het licht gezien! Ontdek hier de teachers:   

PLAY & TALK

Michael Christensen

25 Mei 19u-21u30

Michaël Christensen zal met ons spelen vanuit zijn werkkamer in New York, waar hij onder de circus-hemel van blauw met gouden sterren zijn dierbaarste herinneringen zal ophalen aan de care-clown-unit die hij oprichtte en het Big-Apple-Circus waar het allemaal begon.

Michaël is een vader en peetvader voor vele contactclowns over de hele wereld. 

Ik doe mee!

Avital Dvory & Joy Winistörfer

8 Juni 19u-21u30

Joy Winistörfer ( Zwitserland ) en Avital Dvory ( Dreamdoctors Israël ) delen met ons hun ervaringen van hun samenwerkingen met de medische staf en het clownen tijdens medische procedures en operaties. wil je up-to-date blijven van deze nieuwe ontwikkelingen, dan is 8 juni de avond!

Ik doe mee!

Avner Eisenberg

29 Juni 19u-21u30

Als derde gast verwelkomen we Avner Eisenberg. Een stevige rots en toeverlaat in clownsland. Avner 'The Eccentric' is enerzijds bekend van zijn 'Eccentric Clown Principles' waarmee hij boeiende workshops bouwt en anderzijds heeft zijn theatershow 'Exceptions to gravity' de wereld rondgereisd. Kom zijn fris- en monterheid ontdekken op 29 juni.

Ik doe mee!

Patrick van den Boom

31 Augustus 19u-21u30

Zet jezelf op ontvangen! En wat er dan allemaal naar je toe komt is....

Ik ben het maar...

Patrick neemt ons mee naar een plek waar we simpel kunnen 'zijn', open en eerlijk, met dat wat IS, met de ander, met de natuur, met jezelf. Om vanuit die bron te kunnen putten en  besmettelijk te kunnen en zo, in contact, een speels, licht, sober of poëtisch moment te scheppen.

Ik doe mee!

Patch Adams

28 Sept 19u-21u30

Tenslotte eindigen we deze reeks met een knaller van formaat: Patch Adams! 

Bij het grote publiek bekend van de film waar hij vertolkt wordt door Robin Williams. Dokter van oorsprong en al heel zijn carrière ijverend voor de ‘ Gesundheits-Instituten’, waar hij zijn humane en vernieuwende visie op gezond-heidszorg realiteit maakt. Hij inspireert nog altijd vele mensen over de hele wereld. 

Op 28 september maak je hem mee.

Ik doe mee!

€ 40,- per avond.

Meer info of vragen?  

Stuur even een mailtje op info@clownsense.eu

Als je je inschrijft voor een van onze workshops, dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.