Het pad van de clown

CLOWN & TAROT

Merk je dat je clown steeds wat in rondjes draait, dat je dezelfde dingen herhaalt maar je

voelt dat er meer mogelijk is? Deze serie workshops neemt je mee op reis om de onbekende landschappen van je clown te ontdekken en je grenzen te verbreden. Het clowns-wezen is een bijzondere plek om te vertoeven, en er is nog zoveel te ontdekken, over je clown en over jezelf. Ga mee op reis als een ontdekkingsreiziger, spelend met de realiteit, geniet van je eigen absurditeit, en onderzoek de kracht van de clown.  

 

Elk weekend onderzoekt een ander aspect van de clown. De tarot is een rode draad die door de workshops heen loopt. De tarot is een eeuwenoud 'boek' dat via symbolen en tekeningen ingang geeft in wijsheid en inzicht. Het wordt ook wel eens 'Het pad van de dwaas' genoemd. Want de dwaas is de centrale kaart, waar alles mee begint en eindigt.

21 & 22 Aug De clown & De dwaas volgt zijn innerlijke stem, leeft in het hier en nu, beleeft het onbekende intens en vol lichtheid, zet nieuwe stappen vol transformatie.

          

28 & 29 Aug De clown & Het universum 

hierin komt alles samen! Ik, de clown en de wereld, clowns-kunst als levens-kunst...

18 & 19 dec De clown & De dood 

eeuwige transformatie, loslaten, de leegte, het onbekende, jezelf, je angsten, je vonk die je laat spelen, voelen en leven ten volle onder ogen zien.

Tweetalige workshop Nederlands & Frans

Prijs ​​160 € p weekend /  450 € 3 weekends
Waar: Brussel

 

Inschrijven of info?  info@clownsense.eu

 

Als je je inschrijft voor een van onze workshops, dan accepteer je onze Algemene Voorwaarden.