ALGEMENE VOORWAARDEN OPLEIDING  (basis & vervolg)

Inschrijven & betalen

 

-    Om je in te schrijven stuur je ons een mailtje op info@clownsense.eu en krijg je van ons per mail een inschrijvingsbevestiging. We laten je dan weten of er voor jou een plek beschikbaar is in de workshop.

 

- Je krijgt vervolgens van ons een factuur, te betalen binnen 10 dagen na het ontvangen van de factuur, je kunt een voorschot van 50% of het hele bedrag over te maken. Uiterlijk 1 maand voor het begin van de opleiding betaal je het resterende bedrag naar bankrekening BE35 3631 6026 3137 t.n.v.the poetic bodies VZW, onder vermelding van de naam vd workshop. Graag duidelijk ook jouw voornaam en achternaam vermelden op de overschrijving. 

 

-   Deelname is op volgorde van ontvangst van de betaling. Heb je wel ingeschreven, maar nog niet betaald, dan behouden we ons het recht voor om jouw plek aan iemand anders te geven.

 

Annuleren

 

-   Bij annulering binnen 1 week na aanmelding, bedragen de annuleringskosten 50 euro administratiekosten.

 

-   Bij annulering tot 1 maand voor de opleiding bedraagt de annuleringskost 50% van de volledige prijs.

 

-   Bij annulering 1 maand voor de opleiding is de volledige prijs verschuldigd. Dat betekent dat je na annulering ook de rest van de cursusprijs nog moet betalen als je nog niet de volledige cursusprijs betaald hebt.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

Inschrijven & betalen

 

-Om je in te schrijven stuur je ons een mailtje op info@clownsense.eu en krijg je van ons per mail een inschrijvingsbevestiging. We laten je dan weten of er voor jou een plek beschikbaar is in de workshop.

 

-Je krijgt vervolgens van ons een factuur, te betalen binnen 10 dagen na het ont-vangen van de factuur, je kunt een voorschot van 50% of het hele bedrag over te maken naar bankrekening BE35 3631 6026 3137 t.n.v.the poetic bodies VZW, onder vermelding van de naam vd workshop. Graag duidelijk ook jouw voornaam en achternaam vermelden op de overschrijving. 

 

 

-Deelname is op volgorde van ontvangst van de betaling. Heb je wel ingeschreven, maar nog niet betaald, dan behouden we ons het recht voor om jouw plek aan iemand anders te geven.

 

-Voor aanvang van de workshop dient het volledige bedrag op onze rekening

  te zijn bijgeschreven.

 

 

Annuleren

 

-Bij annulering binnen 1 week na aanmelding, dan kun je kosteloos annuleren. Het tot dan toe betaalde bedrag wordt volledig door ons retour gestort.

 

-Bij annulering van een workshop tot 1 maand voor de workshop bedragen de  annuleringskosten 50 euro. Mocht je dan het voorschot nog niet betaald hebben, dan dien je dit alsnog te betalen.

 

-Bij annulering 2 weken voor de workshop bedragen de annuleringskosten 50% van de volledige prijs. Bij annulering daarna is de volledige prijs verschuldigd. Dat betekent dat je na annulering ook de rest van de cursusprijs nog moet betalen als je nog niet de volledige cursusprijs betaald hebt.

 

NIEUWSBRIEF

Wanneer je je inschrijft in een van onze workshops of opleidingen dan ga je er mee akkoord dat je op onze nieuwsbrief wordt ingeschreven om op de hoogte gehouden te worden van andere workshops. Mocht je deze niet meer willen ontvangen, dan kun je onderaan de nieuwsbrief klikken op: 'unscribe from this list'.